×

Слобода и Костајница се у Новом Граду боре за мајсторице

Данас се играју реванш мечеви полуфиналних серија доигравања у оквиру MD shop 1.ЖЛРС.

Обје утакмице се играју у Новом Граду, Слобода дочекује Феникс у термину од 18 часова, а два сата раније Костајница је домаћин кошаркашицама Будућности.

Гостујуће екипе имају предност 1-0, па је на изабраницама Маје Јовановић Костадиновић и Милоша Дупала да дају све од себе и серије одведу у треће утакмице, популарне мајсторице.

Костајница је прије два викенда на истом терену добила Будућност у јако занимљивом мечу последњег кола регуларног дијела сезоне те се надају да могу да поново исто. Први меч у Бијељини Будућност је добила релативно лако резултатом 58-41, а најбоље су биле Марија Чојић и Хена Кустурица. Уколико домаће играчице успију да зауставе њих двије, могу да се надају повољном исходу и продужетку серије.

У другом мечу Слобода је аутсајдер против Феникса, међутим, то може бити добра колност за домаће пошто ће играти знатно растерећеније и без притиска. Осим тога, Слобода је пружила јако квалитетну партију у првој утакмици озбиљно намучивши Феникс и сигурно нису без шанси ни вечерас.

Позивамо све љубитеље игре под обручима да у што већем броју посјете дворану у Новом Граду те пруже подршку најбољим кошаркашицама Српске.

Оба меча могуће је пратити и путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co