×

10. КОЛО: Жене играју последње коло регуларног дијела сезоне

Вечерас се играју утакмице последњег, десетог, кола регуларног дијела сезоне у оквиру MD shop 1.ЖЛРС.

Кошаркашице Костајнице дочекују другопласирану Будућност. Домаће су треће са скором 3-4 и немају шанси за друго мјесто чак и евентуалном побједом над Бијељинкама. Иако без великог резултатског значаја, ова утакмица ће послужити као одлична уветира за полуфиналну серију плејофа у коме се састају исти противници. Костајница је, и поред пораза, одиграла јако квалитетно у Бања Луци прошло коло и то сигурно може да храбри тренера Милоша Дупала пред данашњи дуел. Додатни мотив домаћим играчицама биће и пораз из првог дијела сезоне у мечу које су су изабранице Сузане Миловановић добиле резултатом 65-53. Утакмица се игра у Новом Граду од 20 часова.

Пола сата раније (од 19.30) у Градишци се састају Лидер и Слобода. Домаће су још увијек без побједе и ово им је последња, и вјероватно најбоља, шанса да пред својим навијачима покажу да припадају највишем рангу такмичења. Са друге стране Слобода чак и ако слави вечерас и изједначи се са Костајницом (у случају њеног пораза од Будућности), због лошије кош разлике у међусобним дуелима ипак не може до трећег мјеста којим би избјегли "страшни" Феникс.

Слободна екипа у овом колу је Феникс.

Позивамо све љубитеље игре под обручима да у што већем броју посјете дворане у Новом Граду и Градишци те пруже подршку најбољим кошаркашицама Српске.

Оба меча могуће је пратити и путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co