×

8. коло (Ж): Лидер тражи шансу против Феникса, дерби у Новом Граду

Овог викенда играју се утакмице осмог кола MD shop 1.ЖЛРС.

Кошаркашице Слободе дочекују Будућност данас од 15 и 30 у СД "Нови Град". Слобода се враћа са тешког гостовања из Бања Луке гдје је поражена убједљиво од Феникса, док су Бијељинке биле слободне те су вишак времена искористиле за што бољу припрему овог меча. Будућност је у првом мечу, у првом дијелу сезоне, славила са 30 поена разлике па се очекује одговор Слободе и знатно неизвјеснија утакмица од оне у Бијељини.

Други меч се игра сутра (недеља) у термину од 14 часова у Градишци, а састају се Лидер и Феникс из Бања Луке. Гошће доминирају лигом са скором 6-0 и већ су обезбиједиле прву позицију пред плејоф. Међутим, то може бити и шанса за кошаркашице Лидера, да покушају искористити евентуални мањак мотивације код Бањалучанки и коначно упишу прву побједу у сезони. Николина Грубешић, Емилија Јовичић и друштво морају пружити партију изнад својих могућности, дисциплиновано на обје стране терена, агресивно и храбро, па ће и фортуна мало погледати.

Слободна екипа у овом колу је Костајница.

Позивамо све љубитеље игре под обручима да у што већем броју посјете дворане у Градишци и Новом Граду те пруже подршку најбољим кошаркашицама Српске.

Оба меча могуће је пратити и путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

 

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co