×

7. коло (Ж): Слобода тражи чудо, Костајница за прекид серије пораза

Овог викенда играју се утакмице седмог кола у оквиру MD shop 1.ЖЛРС.

Кошаркашице Костајнице дочекују Лидер данас од 17 часова у СД "Нови Град". Домаће играчице су добро отвориле сезону, оствариле два уводна тријмфа, али након тога више нису осјетиле сласт побједе. Лидер је идеална прилика да се изађе из негативне серије. Осим што су гошће из Градишке на скору 0-5 и не знају за побједу, Костајничанкама у прилог иде и то што су у првом мечу у Градишци убједљиво славиле резултатом 59-73. Костајница је сигурно велики фаворит, али на Лидеру је да проба да направи изненађење и упише прву побједу у сезони.

Други меч се игра прекосутра (понедељак) у термину од 16 часова у Бања Луци, а састају се Феникс и Слобода из Новог Града. Домаће кошаркашице су доминантне у овој сезони, на скору су 5-0 и евентуалном побједом би већ обезбиједиле прву позицију пред плејоф три кола прије краја регуларног дијела сезоне. Са друге стране, Слобода је везала два тријмуфа и то јој даје наду да ипак могу изненадити у Бања Луци. Њихова побједа би сигурно учинила првенство интересантнијим.

Слободна екипа у овом колу је Будућност из Бијељине.

Позивамо све љубитеље игре под обручима да у што већем броју посјете дворане у Бања Луци и Новом Граду те пруже подршку најбољим кошаркашицама Српске.

Оба меча могуће је пратити и путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

 

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co