×

Првенство за жене се наставља утакмицама шестог кола

Овог викенда, утакмицама шестог кола, наставља се друга полусезона у оквиру MD shop 1.ЖЛРС.

Кошаркашице Слободе дочекују Костајницу данас од 16 и 30 у СД "Нови Град". Слобода није одиграла први дио сезоне како је жељела - има само једну побједу из четири утакмице, а додатна мотивација ће им бити убједљива побједа Костајнице у првом дијелу првенства. Са друге стране играчицама Костајнице је ово врло битан меч у борби за друго мјесто на табели и евентуално данашњи пораз би умногоме смањио шансе.

Други меч се игра сутра у термину од 16 часова у Бијељини, а састају се Будућност и Феникс, другопласирана и првопласирана екипа на табели. Ово је дерби не само шестог кола него и цијелог првенства. Евентуална побједа Бијељинки би значила поравнање на табели са Бањалучанкама и равноправну борбу за прво мјесто пред плејоф. Побједа Феникса би их учврстила на лидерској позицији са двије побједе више од Будућности (евентуално и Слободе).

Позивамо све љубитеље игре под обручима да у што већем броју посјете дворане у Бијељини и Новом Граду те пруже подршку најбољим кошаркашицама Српске.

Оба меча могуће је пратити и путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

 

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co