×

8. коло: Дервента у Бања Луци за прву побједу, у Рогатици дерби Истока

Oвог викенда игра се осмо коло првенства Републике Српске за мушкарце.

У Бања Луци КК Академац дочекује КК Дервенту. Гости су још увијек без побједе. Промијуенили су тренера и за очекивати је реакцију.

КК Варда ХЕ на домаћем терену дочекује ОКК Олимп. Обе екипе су на омјеру 1-6 и под притиском су побједе.

У Градишци КК Старс Баскет дочекује КК Радник БН. Домаћи су у протеклом колу забиљежили прву побједу у сезони док су гости још увијек без пораза.

У Бијељни домаћа КК Будућност Профy дочекује КК Сутјеску из Фоче. Домаћи су у одличној форми док су гости у претходном колу забиљежили изненађујући пораз на свом терену.

ОКК Дрина Принцип ће на свом терену дочекати кошаркаше Слободе 73 из Новог Града. Домаћи још нису постигли задовољавајућу форму док су гости из Новог Града пријатно изненађење у досадашњем дијелу шампионата.

У Рогатици ће се играти лолакни дерби јер кошаркаши КК Рогатице дочекују КК Јахорину из Пала. Гости су водећа екипа у шампионату док домаћи нису на нивоу игара из претходних сезона. Међутим терен у Рогатици ником није лак тако да можемо очекивати добру утакмицу.

Студент Игокеа ће имати времена за додатне тренинге, пошто су слободни у овом колу.

Љубитељи игре под обручима све утакмице могу пратити путем статистике Play-By-Play на порталу КСРС као и путем преноса уживо на Youtube каналу КСРС.

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co