×

Шесто коло - биће ватре у Бијељини, локални дерби у Вишеграду

Данас и сутра играју се утакмице 6. кола 1. МЛРС. Дошло се до средине првог круга и већ се полако назиру екипе које ће се борити за доигравање.

СКК Студент Игокеа на свом терену дочекује екипу Олимпа из Шековића. гости су у протеклом колу остварили прву побједу у шампионату и свакако ће жељети да продуже серију. Са друге стране домаћа екипа послије пораза у бијељини покушаће да се врати на побједнички колосијек.

У Бања Луци КК Академац дочекује екипу Радника. Екипа тренера Милана Јованића игра топло-хладно, а са друге стране у госте им долази непоражена екипа Радника БН која жели сачувати орел непораже екипе.

У Вишеграду ће екипа Варде ХЕ дочекати КК Сутјеску. Домаћи су послије лошијег страрта промијенили тренера Боркас Переулу замијенио је Саша Милосављевић бивши тренер Металца из Ваљева. Да ли ће промјена тренера утицати на игру видјећемо већ у недељу. Екипа Сутјеске је добро кренула у сезону и са великим оптимизмом улазе у сезону.

Старс Баскет у Градишци дочекује изненађење досадашњег дијела првенства КК Слободу из Новог Града. домаћи су без пообједе у шампионату и "морају" побијеидти. Са друге стране гости желе продужити серију како би подигли самопоуздање за мечеве које слиједе.

Будућност Профи дочекује Лидера на табели екипу КК Јахорине. Биће то дуел младог и полетног тима из бијељине са искусном екипм Јахорине која иако дебитант циља прво мјесто.

У вјероватно најзанимљивој утакмици Дрина Принцип дочекује подмлађену екипу Рогатице. Биће то дуел двије екипе жељне побједа које ће сигурно пружити добру кошарку.

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co