×

Данас и сутра се игра четврто ванредно коло MD shop 1.МЛРС

Данас и сутра (уторак и сриједа) на програму је четврто ванредно коло MD shop 1. МЛРС.

Домаћа Дервента дочекује Радник Баскет БН. Домаћи су без побједе у лиги док су гости без пораза. Изабраници тренера Николе Нединића мораће одиограти најбољу утакмицу уколико желе побједу.

Студент Игокеа која је у прошлом колу забиљежила прву побједу дочекује екупу Сутјеска из Фоче. Обје екипе су у форми па можемо очекивати добру и атрактивну утакмицу.

Дуел Академца из Бања Луке и Слободе 73 донијеће дуел екипа која су поражене у протеклом колу. Обје екипе ће морати пружити много боље партије како би се вратиле на побједнички колосијек.

У Вишеграду Варда ХЕ дочекује тренутно водећу екипу у шампионату Јахорину. Вишеграђани славили на тешком гостовању у Рогатици и сигурно ће урадити све да наставе серију.

У Градишци домаћи Старс БАСКЕТ дочекује Рогатицу. Обје екипе имају по два везана пораза те им је побједа императив.

Послије кола паузе Будућност Профy дочекаће Дрину Принцип из Зворника. Биће то комшијски дерби у којем се увијек могла видјети добра и садржајна утакмица.

Све утакмице могуће je пратити путем LiveStream-a на Youtube каналу КСРС као и путем текстуалног преноса "Play-By-Play" у оквиру FIBA LiveStats.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co