×

На програгму друго коло MD Shop 1.MЛРС

У суботу и недељу, 21. i 22. октобра, на реду је друго коло MD Shop 1. МЛРС. У суботу се играју четири сусрета док су недељу на програму још двије утакмице.

У првој утакмици другог кола састају се дебитанти у лиги КК Старс Баскет из Градишке и повратник из БХ лиге КК Будућност из Бијељине. Екипа домаћина била је слободна у првом колу док су изабраници Дарија Чојића забиљежили побједу на свом терену у Бијељини. Домаћи кошаркаши мораће одиграти добру утакмицу уколико желе парирарти веома доброј екипи из Бијељине.

У термину од 18 часова играју се двије утакмице. КК Варда ће на свом терену дочекати госте из Зворника ОКК Дрина Принцип. Обје екипе су забиљежиле поразе у претходном колу и имају императив побједе. Вишеграђани су благи фаворити због домаћег паркета, али екипа из Зворника сигурно није лак противник.

Студенти у Александровцу дочекују дебитанта у лиги екипу Јахорине. Паљани су доминантно отворили првенствно убиједљивом побједом против Дервенте и одмах свима послали поруку са каквим амбицијама улазе у ново такмичење. Међутим, са друге стране је млад али изузетно квалитетан и мотивисан тим што нам даје за право да очекујемо узбудљиву кошаркашку представу.

Четврти суботњи меч играће се у Дервенти гдје домаћи кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града. Изабраници Николе Нединића нису добро почели сезону. Доживјели су тежак пораз у гостима док са друге стране гостујућа екипа стиже охрабрена побједом на домаћем терену.

ОКК Олимп ће у Шековићима дочекати Сутјеску из Фоче. Побједе су за обје екипе императив након што су поражене у првом колу. 

Последња утакмица другог кола игра се у недељу у вечерњем термину у Бања Луци када млада екипа Академца дочекује Рогатицу, прошлогодишњег финалисту доигравања 1.МЛРС. Обје екипе су забиљежиле побједе у претходном колу тако вјерујемо да нас очекује добра и квалитетна утакмица.

Екипа Радника БН Баскет је слободна у овом колу.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co