×

Радник БНБ и Дрина за продужетак серија

Данас су на програму обjе полуфиналне утакмице доигравања AdmiralBеt 1. МЛРС. Иако је било планирано да се играју у терминима субота/недеља клубови су се договорили да мечеве одиграју у ранијим терминима због Васкрса.

Радник БНБ дочекује екипу Приједор Спартака. Приједорчани воде 1-0 и све ће учинити да посао заврше у двије утакмице. Са друге стране у домаћој екипи све зависи од здравственог билтена. Када су комплетни могу сваког да побједе, али их одсуство најбитнијих играча мучи већ дуже вријеме.

Очекујемо изузетно квалитетну и узбудљиву утакмицу у Бијељини која почиње у 17 часова уз директан пренос на YouTube каналу КСРС.

Друго полуфинале се игра у Зворнику гдје домаћој Дрини Принцип у госте долази Рогатица. У прошлом дуелу који је био веома занимљив, на мали број поена, славили су Рогатичани те имају предност у серији и прилику да осигурају пласман у финале. Међутим и домаћи кошаркаши имају шта показати и не пристају на предају. Надају се побједи и враћању серије у Рогатицу, а тамо је опет све могуће.

Тренер домаћих, Владан Ерић, кратко је прокоментарисао предстојећи меч за портал КСРС.

- Наша предност је свакако шири ростер, разноврснији нападачки потенцијал и способност за брзу и агресивну игру. Што нажалост нисмо показали у пуном капацитету у првој утакмици.

Утакмица се игра данас од 18 часова и 30 минута у РСЦ "Зворник".

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co