×

18. коло AdmiralBet 1.МЛРС - дерби у Рогатици

Све утакмице 18. кола AdmiralBet 1.МЛРС играју се у суботу, 4. марта.

КК Академац на свом терену у СД Борик дочекује ОКК Олимп. Обје екипе се налазе на средини табеле. Млади играчи тренера Милана Јованића су у доброј форми, док је са друге стране екипа која игра доста промјенљиво од почетка сезоне.

У Рогатици домаћа КК Рогатица дочекати КК Приједор Спартак. Биће то дуел двије најбоље пласиране екипе у првенству које имају исти омјер побједа и пораза. Гостујућа екипа је славила на свом терену са минималном предности 80-79. Очекује се чврста и јака утакмица у којој неће недостајати добрих потеза.

Тренер домаћих улогу фаворита препушта гостима и тако скида притисак са својих пулена.

- Утакмица од велког значаја за прво мјесто пред плејоф. Улогу фаворита бих препустио Приједору, јер имају искуснијег тренера који је водио више оваквих утакмица. Али уз пуну дворану и најбоље навијаче у лиги који су наш шести играч, као и велко залагање мојих тигрова на терену, очекујем добру утакмицу. Надам се и побједи.

Студент Игокеа на свом терену дочекује једног од претендената на високу позицију на табели, екипу Дрине Принцип. Млади играчи домаћег тима сигурно ће пружити добру партију против много искусније екипе из Зворника.

Дервента ће на свом терену дочекати КК Сутјеска из Фоче. Гостујућа екипа игра све боље док домаћи морају почети побјеђивати уколико желе оставити могућност опстанка у лиги.

Утакмица КК Радник БНБ и КК Слобода 73 одложена је по договору и биће одиграна кад клубови усагласе термин.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co