×

Почиње доигравање у AdmiralBet 1.ЖЛРС

Наредног викенда почиње доигравање у АдмиралБет 1. женској лиги Републике Српске. Пласман међу четири најбоље екипе обезбиједиле су ОКК Игман Источна Илиџа, КК WBS из Теслића, КК Будућност БН из Бијељине и ЖКК Слобода Нови Град.

Игман у Источном Сарајеву дочекује Слободу из Новог Града. Екипе се добро познају, у текућој сезони играчице Зорана Шеховца забиљежиле су двије убједљиве побједе док су домаће играчице у прошлом колу изгубиле од последњепласиране екипе. За очекивати је добру и занимљиву утакмицу.

Утакмица се игра у суботу, 4. марта, од 14 часова уз пренос на Youtube каналу КСРС.

КК WBS из Теслића дочекује Будућности БН. Иако су дебитанти у лиги домаћа екипа је одиграла веома добро у регуларном дијелу првенства.

Тренер Вања Субашић је изнио своје утиске.

- У Теслићу смо јако задовољни играма које пружају наше дјевојке, које су дебитанти у 1.ЖЛРС. Након што смо остварили одличан резултат и заузели друго мјесто у регуларном дијелу, имамо амбиције да се пласирамо у финале и борбу за првака РС. Гледаћемо да концентрација буде на високом нивоу и да задржимо предност домаћег терена. Екипа Будућности је одлична, али смо ипак успјели два пута да славимо у регуларном дијелу.

Утакмица се игра у недељу, 5 фебруара, од 13 часова у спортској дворани "Радолинка".

Полуфинални дуели се играју "на двије добијене", а термини одигравања су 04/05. март (прве утакмице), 11/12. март (реванши), 14/15. март (евентуалне мајсторице).

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co