×

10. КОЛО (жене) - Игман и WBS без права на кикс

Женска секција КК Будућност БН на свом терену дочекаће гошће из Костајнице. Обjе екипе су у претходном колу доживјеле поразе па ће жељети да поправе утисак. Домаће играчице су у борби за трећу позицију и евентуално лакшег противника у доигравању, док изабранице Милоша Дупала немају шансу за пласман међу прве четири екипе.

Нови Град је домаћин изуетно интересантног сусрета између домаће Слободе и Игмана из Источнe Илиџе. Биће то дуел прве и четвртопласиране екипе у првенству. У прошлом колу и једни и други су забиљежили побједе, али су гошће ипак благи фаворити. Слобода се бори за треће мјесто на табели, уз кикс Бијељинки, побједа доноси много. Са друге стране, Илиџанке су супер мотивисане, поразом би изгубиле лидерску позицију и потенцијално предност домаћег терена у доигравању.

WBS дочекује последњепласирани Лидер. Теслићанке су велики фаворити у овој утакмици али младе кошаркашице из Градишке засигурно не треба отписивати, поготово након доброг издања у прошлом колу у Источном Сарајеву.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co