×

9. коло AdmiralBet 1.ЖЛРС: Двије утакмице у Новом Граду, Игман дочекује Лидера

Наставља се првенство Републике Српске за кошаркашице - AdmiralBet 1.ЖЛРС. Све утакмице се играју данас по предвиђеном распореду.

У Источном Сарајеву првопласирани Игман дочекаће фењераша на табели екипу Лидера. Илиџанке су, предвођене сјајном Маријаном Шеховац, изразити фаворити у овом дуелу и све сем убједљиве побједе било би велико изненађење. Утакмица се игра од 14 часова у СД "Србија".

Костајница ће од 16 часова, у дворани у Новом Граду, дочекати WBS из Теслића. Гошће су јако мотивисане у борби за прву позицију на табели, али и домаће играчице играју јако добро ове сезоне, налазе на позицији које води у доигравање и покушаће да искористе евентуални кикс Слободе.

Управо поменута Слобода у истој дворани, само у ранијем термину од 14 часова, дочекује Будућност БН из Бијељине. Слобода се грчевито бори за доигравање, док се Бијељинке желе вратити у побједнички ритам након прошлонедељног пораза од Илиџе.

Позивамо све љубитеље кошарке да у што већем броју посјете дворане у Источном Сарајеву и Новом Град, подрже младе кошаркашице Српске и тако их мотивишу да прикажу још бољу игру.

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co