×

Игра се 14. коло AdmiralBet 1.МЛРС

 

Следећег викенда на реду је 14. коло AdmiralBet 1. мушке лиге Републике Српске.

Дерби се игра у Бијељини. Радник БНБ на свом паркету дочекује Рогатицу, тим који не зна за пораз у последњих шест кола и заједно са Дрином Принцип је у најбољој такмичарској форми. Са друге стране, Бијељина је неосвојива тврђава за све ове сезоне, њихова одбрана је најбоља у лиги тако да ће гледаоци у сали Гимназије у Бијељини сигурно уживати у још једној квалитетној кошаркашкој представи.

Двије најмлађе екипе у првенству Студент Игокеа и Академија БМП састаће се у Александровцу. Судар два тима препуна талента сигурно ће донијети занимљиву и атрактивну утакмицу. Меч се игра у суботу од 19 часова у дворани "Ненад Баштинац".

У Дервенти истоимени кошаркашки тим дочекује госте из Новог Града. Домаћи, уколико желе остварити опстанак у лиги, морају почети побјеђивати и прекинути низ од девет узастопних утакмица без побједе. Са друге стране Слобода 73 је остварила побједу у прошлом колу против Варде и наставе ли у истом ритму обезбиједили би себи сигурну позицију у средини табеле.

Варда ХЕ на свом паркету дочекује Олимп из Шековића. Обје екипе се налазе у доњем дијелу табеле и неопходне су им побједе како би побјегле из зоне испадања. Утакмица се игра у суботу од 19 и 30 у спортској дворани у Вишеграду

Сутјеска на свом терену дочекује Дрину Принцип. Фочаци не успијевају пронаћи форму, а у госте им долази екипа која има високе амбиције и тренутно се налази у одличној форми везавши пет узастопних побједа. Биће ово поново јако тежак задатак за домаћина у коме ће побједа бити равна подвигу. Утакмица се игра у суботу од 19 часова.

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co