×

Почиње друга полусезоне AdmiralBet 1. ЖЛРС

У суботу и недељу су на програму и прве утакмице другог дијела првенства Републике Српске за жене. 

У Источном Сарајеву Игман ће угостити Будућност из Бијељине. Дуел екипа са скором 4-1 на врху табеле је дерби кола и сигурно ће донијети квалитетну и интересантну кошарку. Утакмица се игра у суботу, СД "Србија", са почетком од 14 часова.

WBS Basketball изТеслића дочекује на свом терену Слободу из Новог Града. У првом дијелу првенства домаће кошаркашице предвођене Мајом Ђурић и Нином Каменчић су биле боље 60:51, али је Слобода славила у Купу РС тако да се очекује добра и занимљива утакмица у суботу, 28. јануара од 17 и 30 у СД "Радолинка".

Последњу утакмицу осмог кола одиграће Лидер и Костајница, двије екипе из доњег дијела табеле. Костајница је забиљежила сигурну побједу у првом дијелу првенства, а играчице Лидера су још увијек без побједе у шампионату и сигурно ће бити мотивисане да остваре први тријумф. Утакмица је на програму у недељу 29. јануара од 19 и 30 у СД "Арена"-мала сала.

Позивамо све љубитеље кошарке да у што већем броју посјете дворане у Теслићу, Источном Сарајеву и Градишци, подрже младе кошаркашице Српске и тако их мотивишу да прикажу још бољу игру.

 

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co