×

Одржан састанак 3x3 Република Српска

Кошаркашки савез Републике Српске у Градишци је одржао "Кошаркашки сабор 2022." у оквиру којег је одржан и састанак 3x3 Републике Српске, на којем је био присутан и предсједник  Кошаркашког савеза Републике Српске Александар Ђурђевић.

Ђурђевић је похвалио рад Савеза 3x3 Република Српска, те истакао да ће  се Савез још активније укључити и подржати рад 3x3 Република Српска, кроз обезбјеђивање слота за побједника шампионата Републике Српске, као и у виду стручне И техничке помоћи при изради пропозиција такмичења И других докумената који уређују ову област.

Поред сарадње са КСРС, на дневном реду нашла се и тачка о избору представника КСРС у радно тијело 3x3  БиХ, за коју су пристигле двије пријаве, Никша Милуновић и Александар Врањеш.

Након дискусије, Врањеш је повукао своју кандидатуру, те ће Милуновић бити представник Српске у 3x3 БиХ у наредних 12 мјесеци.

До почетка лиге 2023, биће одржана још два састанка, када ће бити више детаља око нове сезоне, а сви градови који желе постати дио ове приче своје захтјеве и приједлоге за унапређење 3x3 лиге Републике Српске могу послати на официјални е-маил организације Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co