×

Наставак 1.МЛРС, дерби мечеви у Бијељини и Александровцу

Предстојећег викенда игра се шесто коло Прве мушке лиге Републике Српске.

У суботу од 19 часова игра се у Бијељини, у једном од дербија кола састају се KK Радник БНБ и KK Соколац. Домаћи, предвођени Јовицом Кецманом и Ђорђем Мичићем, су у серији од три побједе и у добром расположењу дочекују лидера на табели, екипу Сокоца, која до сада нема пораз.

У истом термину игра се и у Рогатици гдје истоимена екипа дочекује новајлију у лиги ОKK Олимп. Обе екипе у првом дијелу шампионата играју веома добро и за очекивати је квалитетну и неизвјесну утакмицу.

Трећа суботња утакмица доноси дуел KK Дервента - ОKK Дрина Принцип. Домаћи играју све боље на крилима одличног Стефана Милошевића, док ће екипа из Зворника тражити своју прву побједу у гостима након три тијесна пораза.

Недељни програм доноси такође три утакмице.

KK Варда ХЕ дочекује екипу Сутјеске у Вишеграду у комшијском дербију. Гости из Фоче се налазе у незавидној резултатској ситуацији и побједа им је апсолутни императив.

Други незванични дерби кола игра се у Александровцу, Студент Игокеа која је на скору 3-2, у поподневном термину од 14 часова, дочекује екипу KK Спартак Приједор која је на 4-1. Приједорчани су најефикаснија тим лиге са скоро 90 постигнутих поена по утакмици, тако да ће домаћинима основни задатак бити да зауставе Бојана Лулића и другове.

Академија БМП у Бања Луци дочекује Слободу 73 која има великих проблема са здравственим билтеном играча од почетка сезоне. 

 

Кошаркашки савез Републике Српске © 2023
Powered by limun.co